Власний досвід з приготування різноманітних страв за допомогою кухонної машини KENWOOD Cooking Chef KM086.

середу, 3 грудня 2014 р.

Яскраві млинці зі шпинатом і морквою.

Рецепт приготуваня млинців за допомогою кухонної машини Cooking Chef від Kenwood

Млинці одна з найдавніших страв із борошна та зустрічається у багатьох народів світу.
Млинці можуть бути тонкими як аркуш паперу, або товстими та пористими як губка. А ще вони можуть бути кольоровими, причому без будь-якої хімії!
Саме такі, яскраві млинці насичено-зеленого і сонячно-жовтого кольору ми сьогодні приготуємо. Ці млинці середньої товщини, а начинка з філе індички, печериць та вершків. 
Ще однією перевагою млинців є те, що їх можна заготовити про запас.




Інгредієнти:
Молоко - 1 л
Борошно - 500 г
Яйця - 4 шт
Крохмаль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Рослинна олія - 100 мл
Шпинат - 100 г
Морква - 50 г
Куркума - 1 ч.л.
Паприка - 1 ч.л.





Начинка:
М'ясне філе - 500 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Гриби - 250 г
Вершки 30% - 200 мл
Зелень, сіль, перець за смаком

Приготування:

1) В чашу кухонної машини встановіть віночок, додайте курячі яйця, сіль і цукор. Збивайте не середній швидкості протягом 2-х хвилин.

 


2) Змішайте крохмаль з борошном. Додавайте в чашу по черзі молоко і борошно в 2-3 прийоми. Перемішуючи на середній швидкості до однорідності. Отримане тісто має бути за консистенцією, як рідка сметана. Розділіть його на дві частини і поставте в холодильник.

 



3) Для приготування кольорових наповнювачів використовуйте насадку міні-подрібнювачАТ320. Покладіть в ємність моркву, нарізану невеликими шматочками, додайте куркуму, паприку, 50 мл рослинної олії та 50 мл води. Подрібніть до стану однорідного пюре.

 



4) Покладіть в ємність шпинат, додайте 50 мл рослинної олії та 50 мл води. Подрібніть до стану однорідного пюре.

 

Примітка: можна також використовувати свіже листя шпинату, тоді для подрібнення необхідно використовувати насадку блендер або кухонний-комбайн з ножем-подрібнювачем.

5) Змішайте в чаші кухонної машини одну половину тіста з морквяним наповнювачем. Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. Потрібно випікати млинці з одного боку до рум'яної скоринки, а з іншого боку злегка, тільки що б підсушити, так як готові млинці після наповнення начинкою буду ще раз обжарюватися.

 


6) Змішайте до однорідності другу частину тіста та зелений наповнювач зі шпинату.

 


7) Для приготування начинки, відваріть м'ясо використовуючи насадку пароварка, на протязі 20 хвилин. Цибулю та гриби обсмажте до золотистої скоринки.

8) Використовуючи насадку кухонний-комбайн, подрібніть відварне м'ясо, цибулю та гриби до стану однорідного фаршу. Додайте сіль, спеції, зелень і вершки. Ще раз перемішайте на середній швидкості.

 


9) Наповніть млинці начинкою, згортаючи їх рулончиком.


  

Примітка: із зазначеної кількості продуктів виходить 25-30 млинців. Тому частина млинців можна заморозити і використовувати в якості домашньої заготовки на випадок, коли потрібно швидко щось приготувати. Дуже зручно! Адже їх потрібно буде тільки розігріти (обсмажити на маслі).

 


Щоб млинці не злиплися при заморожуванні, розкладіть їх на дошку застлану плівкою та поставте до морозилки на кілька годин, потім розділіть на порції та розфасуйте у пакети. Такі заготовки можна зберігати у морозилці до 2-х місяців.

10) Обсмажте готові млинці на вершковому маслі і подавайте гарячими зі сметаною.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар