Власний досвід з приготування різноманітних страв за допомогою кухонної машини KENWOOD Cooking Chef KM086.

понеділок, 21 вересня 2015 р.

Міні Павлова.

Фото рецепт десерту Павлова для кухонних машин Kenwood Cooking Chef KM096


Простий у приготуванні та за складомвими, але від цього не менш елегантний десерт. Мініатюрні версії відомого торта Анна Павлова, зручні для подачі у формі порційних тістечок. Міні Павлова можна приготувати практично з будь-якими м'якими фруктами і ягодами, як свіжими так і консервованими (наприклад ананас або персик). Тістечка Павлова - хороша ідея якщо у вас залишилися невикористані яєчні білки, після приготування інших страв.




Інгредієнти для безе:
Яєчні білки - 4 шт.
Цукор - 150 г
Ванільний цукор або есенція - 10 г
Кукурудзяний крохмаль - 1 ст.л.
Білий оцет - 1 ч.л.









Інгредієнти для начинки:
Вершки 33% - 200 мл
Цукор або цукрова пудра - 50 г
Ягоди або фрукти - 200 г













Приготування:

1) Увімкніть духовку на 130 оС.

2) Відокремте білки від жовтків. Встановіть у чашу кухонної машини насадку віночок. Додайте у чашу білки і збивайте на швидкості 5.



3) Збивайте до утворення м'яких піків, додайте цукор і продовжуйте збивати поки білкова маса ні стане білою та гладенькою.

  


4) Додайте крохмаль, оцет і ванільну есенцію. Збивайте до однорідності.

  


5) На деці, застланному пергаментним папером, сформуйте основу для тістечок у формі гнізда/кошика, за допомогою ложки або кондитерського мішка.

 


6) Випікайте при температурі 110 оС протягом 1,5 години. Після випікання залиште безе у духовці з відкритими дверцятами до повного охолодження.

7) Охолоджені вершки збивайте у чаші кухонної машини за допомогою насадки віночок. Поступово збільшуйте швидкість. Додайте цукрову пудру і продовжите збивання до появи борозенок від віночка на поверхні.

 


8) Основу з безе наповніть збитими вершками та прикрасите ягодами або шматочками фруктів.

 


Подавати до столу краще одразу!


Рецепт десеру міні Павлова від кулінарного блогу CookingChef Expert

Немає коментарів:

Дописати коментар