У літню спеку хотілось
приготувати, щось
освіжаюче та помірно калорійне. Натуральне, домашнє морозиво зі свіжими ягодами – це
відмінний літній
десерт. На його приготування знадобитися всього 25-40 хвилин, за умови, що чаша морозивниці
була попередньо
заморожена. Порада: зберігайте чашу морозивниці постійно у морозильнику, тоді ви будете готові
приготувати морозиво
в будь-який час!
Інгредієнти:
Вершки
35% - 300 мл
Молоко
- 200 мл
Цукор - 100 г
Ягоди - 200 г
Приготування:
1) Ягоди (у мене суниця) протираємо,
використовуючи
насадку для просіювання і протирання AT930А. Це дозволить відокремити
кісточки і перетворити
ягоди в однорідну
масу.
2) Встановлюємо насадку мороженицу AT957A і повертаємо регулятор швидкості в положення (min). У чашу морозивниці,
крізь завантажувальний отвір, вливаємо вершки, молоко і засипаємо цукор. Необхідно
дотримуватися цієї послідовності: спочатку включити кухонну машину на мінімальну
швидкість, а потім
додавати інгредієнти.
3) Для
того, щоб морозиво загусло, знадобитися від 20-30 хвилин, залежно від
консистенції і первісною температури інгредієнтів. Додаємо ягідну масу. І продовжуємо
перемішувати на мінімальній
швидкості ще кілька хвилин, до отримання бажаної консистенції.
4) Виймаємо чашу морозивниці і витягаємо
мішалку.
Немає коментарів:
Дописати коментар