Власний досвід з приготування різноманітних страв за допомогою кухонної машини KENWOOD Cooking Chef KM086.

понеділок, 16 червня 2014 р.

Домашнє ягідне морозиво за 30 хвилин


У літню спеку хотілось приготувати, щось освіжаюче та помірно калорійне. Натуральне, домашнє морозиво зі свіжими ягодами – це відмінний літній десерт. На його приготування знадобитися всього 25-40 хвилин, за умови, що чаша морозивниці була попередньо заморожена. Порада: зберігайте чашу морозивниці постійно у морозильнику, тоді ви будете готові приготувати морозиво в будь-який час!

Рецепт приготування домашнього морозива за допомогою кухонної машини Kenwood Coking Chef Km086


Інгредієнти. Рецепт з фото.
Інгредієнти:
Вершки 35% - 300 мл
Молоко - 200 мл
Цукор - 100 г
Ягоди - 200 г









 Приготування:

1) Ягоди (у мене суниця) протираємо, використовуючи насадку для просіювання і протирання AT930А. Це дозволить відокремити кісточки і перетворити ягоди в однорідну масу.


2) Встановлюємо насадку мороженицу AT957A і повертаємо регулятор швидкості в положення (min). У чашу морозивниці, крізь завантажувальний отвір, вливаємо вершки, молоко і засипаємо цукор. Необхідно дотримуватися цієї послідовності: спочатку включити кухонну машину на мінімальну швидкість, а потім додавати інгредієнти.

Додавємо інгредієнти до морозивниціВстановлення швидкісті змішування на кухонній машині

Насадка морозивниця AT957A

3) Для того, щоб морозиво загусло, знадобитися від 20-30 хвилин, залежно від консистенції і первісною температури інгредієнтів. Додаємо ягідну масу. І продовжуємо перемішувати на мінімальній швидкості ще кілька хвилин, до отримання бажаної консистенції.

Додаємо ягідне пюре до морозиваприготування морозива з використанням насадки морозивниця

4) Виймаємо чашу морозивниці і витягаємо мішалку.


Готове морозиво можна подавати відразу до столу, прикрасивши ягодами та шоколадною стружкою, або перекласти в контейнер і зберігати в морозильнику.

Натуральне ягідне морозиво, готуй вдома, за допомогою Kenwood Cooking Chef



Немає коментарів:

Дописати коментар