Власний досвід з приготування різноманітних страв за допомогою кухонної машини KENWOOD Cooking Chef KM086.

неділя, 1 червня 2014 р.

Варення з суниці – «5 хвилин»


Пошаговий рецепт приготування варення за допомогою кухонної машини

Перший врожай лісової суниці був дуже скромним - лише одна склянка ягід, адже чекати коли всі дозріють немає терпіння. Аромат суниці не можна порівняти з тією тепличною полуницею, яку ми їли всю зиму та весну, обманюючи себе
Для того щоб зберегти усю користь, та не зруйнувати довгим кип’ятінням вітамінів та смаку свіжих ягід, я обрала рецепт повірений часом.

Інгредієнти для приготування суничного варення у кухонній машині Кенвуд
Інгредієнти:
1 склянка ягід
1 склянка цукру
0,5 склянки води
1 ст.л. соку лимону











Приготування:
1)      Спочатку треба зварити цукровий сироп. Для цього цукор та воду покладіть до чаші кухонної машини та встановіть насадку для перемішування. Встановіть температуру на 140 оС, режим помішування (2) та таймер на 5 хвилин.

Встановлення температури та часу приготуванняСахорний сироп вариться та автоматично перемішуєтся у чаші укхонної машини Cooking Chef

2)      Після звукового сигналу додайте суниці до цукрового сиропу. Встановіть температуру на 120 оС, режим помішування (2) та таймер на 5 хвилин.
 
Сунічне варення готується у чаші кухонної машини

3)      У кінці приготування додати лимонний сік.

4)      Після вичерпання часу одразу покладіть варення у стерилізовану скляну банку та закрити кришкою.

5)      Зберігати таке варення бажано у холодильнику, або холодному підвалі.

Рецепт приготування сунічного варення від Cooking Chef Expert
P.S. Може виникнути питання: чому я використовую для цього кухонну машину, адже варення можна зварити в каструлі? Все дуже просто, кухонна машина KENWOOD Cooking Chef дає мені повний контроль над температурою та часом приготування, та ще і помішує за мене ;-)

Немає коментарів:

Дописати коментар